3 Eylül 2008 Çarşamba

Elektronik kitap piyasaya çıktı



Elektronik kitap çıkmış, ilginç bir buluş aslında ama kendi adıma eğer kitap okuyacaksam o kitabı elime almalı, sayfalarını çevirmeli ve kitabın kendine has olan kokusunu duymalıyım.


2 yorum:

kaantobel dedi ki...

Sana katılıyorum. Hele eski kitapları bulmak, eskimiş sayfalardaki harflerin koyu siyahı ne etkileyicidir bence. Askerliğimi yaparken Çanakkale kütüphanesine üye olmuştum. Çok güzel kitaplar var orada ve hiç kitap okumayan ben tolstoy' un diriliş kitabı ile okumaya başladım. Kütüphanelerdeki o sessizlik sanki kitaplara karşı bir saygı duruşu gibi.

kaantobel dedi ki...

Birde en son gülün adı kitabını okumuştum. Senin gözde filmler bölümündede gülün adı var. Ben ilk olarak filmi izlemiştim ama daha sonra kitabı dahaçok merak ettim. Daha çok ayrıntı ve kendimin katacağı hayal gücü, mekanlar, karakter ifadeleride katacağımı düşünerek kitabı alıp okudum. Bu kitap hakkında konuşacak kimse bulamadım ve sormak istediğim bazı sorular var aslında. Bunu buraya yazmam alakasız oldu ama e-mail adresin yoktu oyüzden soramadım. O yüzden buraya yazdım.